برنامه‌ی ایندیزاین (adobe indesign cc) امروزه با تولید نرم‌افزارها و برنامه‌های تخصصی قابل استفاده‌ی عموم درتمام رشته‌ها است که با نام برنامه‌هایی با پیشوند adobe بسیار شنیده می‌شود. در واقع adobe شرکت بزرگی است که در ارائه‌ی نرم افزارهای تخصصی و درعین حال عامه‌ پسند بسیار موفق عمل کرده. نرم افزارهایی چون adobe ایلوستریتو، فوتوشاپ، adobe contact و.... از نرم افزار‌های معروف این شرکت هستند. برنامه‌ی adobe indesign cc از زیر مجموعه‌ی برنامه‌های creative cloud (cc) بوده که درواقع به مجموعه‌ای از برنامه‌های مورد استفاده برای بازاریابی، طراحی، ارتباطات درچاپ و... گفته می‌شود. کاربرد اصلی این برنامه برای صفحه آرایی، دیزاین، ویرایش و حروف چینی کتب، مجلات، روزنامه‌ها، بروشورها و... است. شاید بگویید برنامه‌هایی از گذشته وجود داشت که این کار را انجام می‌دادند اما هنوز برای قضاوت بین این برنامه‌ها و برنامه‌ی indesign زود است. این نرم افزار در ابتدای تولید خود در سال ۱۹۹۹چندان موفق عمل نکرد اما با تصحیح و اپدیت های پی درپی به یکی از نرم افزارهای محبوب در جهان تبدیل شد.

کاربرد برنامه ایندیزاین

Adobe indesign با فراهم آوردن طیف وسیعی از آپشن‌ها و امکانات در کنار هم به شما بعنوان ویراستار یا صفحه آرا اجازه می‌دهد با خیال راحت به طراحی و تایپ خود بپردازید. Adobe با اضافه کردن بسیاری از امکانات برنامه‌های معروف گرافیکی خود مثل ایلوستریتور و فوتوشاپ امکان طراحی وکتور‌ها و بسیاری از علائم را به شما می‌دهد.

قابلیت تنظیم حروف، ایجاد سبک‌های حروفی جدید، انواع ابزار برای قرارگیری درست، عناصرگرافیکی، محیط کار راحت ( و البته هماهنگ با سایر برنامه‌های adobe)، پشتیبانی از بسیاری از انواع فایل‌ها و فرمت‌ها توانایی ایجاد خروجی با فرمت pdf، توانایی ایجاد کتاب‌های الکترونیکی با نسخه‌ی EPUB و..... از ویژگی‌های این نرم افزار می‌باشد.

آموزش گرافیک کامپیوتری

این نرم‌ افزار نیز مانند سایر نرم افزار‌ها، کاری را انجام می‌دهد که ما ازآن‌ می خواهیم و طبعا این خلاقیت شماست که به کمک امکانات این برنامه آمده و ترکیب جدیدی ایجاد کنید. کار با این نرم افزار زمانی دلنشین و نتیجه‌ی حاصله جذاب است که به نوع محتوای خود توجه کنید. گاه امکانات جذاب این نرم افزار شما را ترغیب به استفاده‌ی بی‌ربط از آن‌ها می‌کند و گاه با همین ابزار‌ها می‌توان موضوعات جدا از هم را به زیبایی به هم مرتبط کرد. باید صبر و حوصله به خرج دهید، به اندازه‌ی کشیدن یک تابلوی نقاشی زیبا ویا حتی بیشتر. ودر نهایت چیزی که این برنامه را برای ما فارسی زبان‌ها خاص می‌کند ارائه‌ی نسخه‌ی خاورمیانه‌ای این برنامه است که اجازه‌ی حروف چینی و صفحه آرایی برای کتاب‌های فارسی، عربی و عبری را به ما می‌دهد نرم افزار‌های قبل indesign از زبان فارسی به این شکل پشتیبانی نمی‌کرد و باید از برنامه‌های مبدل استفاده می‌شد. ضمنا استفاده از این نرم افزار و دسترسی به بعضی ویژگی‌های آن نیازمند پرداخت مبلغی به‌عنوان اشتراک ماهیانه یا سالیانه می‌باشد.

صفحه آرایی کتاب یکی از مهمترین امور در طراحی و چاپ کتاب است. بسیاری از کسانی که کتابی می نویسندعلاقه مند هستند خودشان صفحه آرایی متون خود را انجام دهند واین کارعلاوه بر دو چندان کردن لذت تهیه کتاب، باعث کاهش هزینه ی صفحه آرایی کتاب نیزبرای نویسنده خواهد شد که امرمهمی است. این فایل بسیا کاربردی و مفید گردآوری شده است و متن، ویرایش شده و بسیار منظم و صفحه آرایی شده است. همچنین هایلایت کردن نکات مهم تر و طراحی یک قالب بسیار زیبا (با ارائه قالب خام این محتوا برای دیگرمتون شما ) تا مطالعه این محتوا علاوه بر آموزش با لذت هم باشد. به همراه pdf فایل.

فهرست مطالب این فایل شامل:

دانلود فایل آموزش صفحه آرایی

معرفی برنامه ی ایندیزاین

آموزش صفحه ارایی در ورد

آموزش صفحه آرایی کتاب در ورد

آموزش صفحه آرایی مجله در ورد

نرم افزار ایندیزاین

نرم افزار فوتوشاپ

نرم افزار ایلوستریتور