کارآفرینی یک علم و مجموعه‌ای از مهارت‌هاست که ابتدا باید آن را در خود ایجاد کرد، و این تغییر به واسطه سبک زندگی کارآفرینانه است. هنگامی‌که یک فرد بتواند برای خود کسب‌ وکاری ایجاد نماید و بتواند آن را مدیریت کند، قطعاً می‌تواند برای دیگران هم شغل ایجاد نماید. در غیر این صورت کارآفرینی مسیر بسیار سختی برای او خواهد بود. فردی که سبک زندگی کارآفرینانه را انتخاب کرده است، همیشه به دنبال یک فرصت و یک ایده است و اگر نتواند آن را بیابد، آن را می‌سازد. پیدا کردن یک فرصت و یک ایده نیاز به یک تفکر نوآور و خلاق دارد، تفکری که بتواند به عمل منتهی شود. کارآفرین با پذیرش ریسک و مقابله با عدم قطعیت‌های موجود در ابتدای راه، باید بتواند با حداقل منابع موجود ارزشی ایجاد کند که دیگران متقاضی آن شوند. یعنی ارزشی ایجاد کند که مشتریان حاضر باشند برای آن پول پرداخت کنند. اینگونه می‌تواند برای توسعه کسب‌وکار خود اقدام به استخدام افرادی نماید که در مسیر رشد و پیشرفت کسب‌وکارش یاری‌رسان او باشند.

هوش کارآفرینی مجموعه‌ای از مهارت‌های نرم و ذهنی است که کارآفرینان می‌توانند آن‌ها را یاد گرفته و در خود نهادینه کنند، یعنی تبدیل به یک عادت کنند تا بتوانند در مسیر سخت کارآفرینی با کمک آن توانمندی‌ها بر موانع فائق آیند. هوش کارآفرینی می‌تواند در هر فردی ایجاد شود. هر فردی که تمایل داشته باشد وارد دنیای کارآفرینی شود می‌تواند آن را فرا بگیرد. هوش کارآفرینی چیزی است که باید با تمرین و ممارست در فرد تبدیل به یک عادت شود. هوش کارآفرینی باعث تغییر سبک زندگی انسان معمولی به یک انسان کارآفرین می‌شود و باعث رشد و ارتقاء سطح زندگی افرادی است که دوست دارند زندگی متفاوتی نسبت به گذشته خود داشته باشند.

هوش کارآفرینی شامل چهار حوزه مهارتی زیر است:

  • مهارت‌های فردی
  • مهارت‌های ارتباطی
  • مهارت‌های تیمی
  • مهارت‌های عمومی

و هر کدام از این حوزه‌ها شامل تعدادی از مهارت‌هایی است که باعث می‌شوند کارآفرینان بتوانند ارتباطات مؤثرتری با دیگران برقرار کنند و به موفقیت‌های بیشتری دست یابند.

تک تایپیست ماهر شو، کسب درآمد کن و یا اگه به این کارعلاقه داری به فکرکارآفرینی باش

خانواده و کسب و کار

کسب‌وکار هم مانند اداره کردن خانواده است و خانواده هم مانند محیط کسب‌وکار. اگر بگوییم که هوش کارآفرینی فقط برای کارآفرینیان است کمی بی‌انصافی کرده‌ایم. قطعاً هر فردی دوست دارد در زندگی شخصی‌اش هم، موفق و خوشبخت باشد. هوش کارآفرینی این خصوصیت را دارد که بر روی زندگی شخصی افراد هم تأثیر مثبتی بگذارد. آموختن مهارت‌هایی که می‌تواند بر روی ارتباطات با اعضای خانواده نقش بسیار مؤثری داشته باشند. پس می‌توان دریافت که هوش کارآفرینی چیزی است که می‌تواند هم بر کسب‌وکارتان تأثیر بگذارد و هم بر روابط خانوادگی‌تان.

تاثیر هوش معنوی بر کارآفرینی:

اگر می‌خواهید در کارآفرینی موفق باشید، هوش معنوی تان را تقویت کنید! هر چند واژه «هوش معنوی» ممکن است در ذهن بسیاری مفهوم مذهب را تداعی کند ولی حقیقت این است که بین «هوش معنوی» و میزان مذهبی بودن افراد الزاما رابطه‌ای وجود ندارد. در واقع مذهبی بودن به معنای بالا بودن قطعی هوش معنوی نیست. هوش معنوی مربوط به اعتقاد یا مکتب فکری خاصی نیست بلکه هم‌چون سایر استعداد‌ها و ویژگی‌ها با ما به‌دنیا می‌آید و البته خبر خوب اینکه این نوع هوش قابل افزایش است. دانا زوهر اولین کسی بود که مفهوم هوش معنوی را مطرح کرد و به‌صورت کاملا علمی روی آن کار کرد‌. اصلا هوش معنوی چیست؟ هوش‌معنوی از نگاه عوام همان «حس ششم» است. هوش معنوی خودآگاهی عمیقی است که در آن فرد هرچه بیشتر از جنبه‌های درونی‌اش آگاه می شود. مطالعه‌ای که در سال 2014 انجام شده‌است، نشان می‌دهد، ابعاد هوش معنوی می‌تواند به‌میزان 92.9% درموفقیت کارآفرینان تاثیر داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهد افرادی که بُعد معنوی‌شان قوی‌تر است، به‌لحاظ ویژگی‌هایی چون: خلاقیت، بهره‌وری، انعطاف‌پذیری، تعهد و رضایت‌مندی از شغل‌ و‌... وضعیت بهتری دارند. اگر می‌خواهید در کارآفرینی موفق باشید، هوش معنویتان را تقویت کنید! از آنجایی که این ویژگی‌ها در مسیر کسب و کار به کمک کارآفرین می‌آیند بنابراین می‌توان نتیجه گرفت هوش معنوی برای افرادی که علاقه دارند ویژگی‌های کارآفرینانه را در خود پرورش دهند گزینه‌ای مناسب است.همان‌طورکه در بعضی از تحقیقات به‌صراحت بیان شده است: افرادی که از ‌«هوش معنوی» بالاتری برخوردارند، از ویژگی‌های کارآفرینانه و روحیه‌ی کارآفرینی‌ بیشتری هم برخوردارند.

چه‌طور می‌توان «هوش معنوی» را در خود تقویت کرد؟

William Frank Diedrich معتقد است، تفکر، دعا، مراقبه، تامل و آگاهی از افکار و احساسات از جمله ابزارهایی هستند که فرد می‌تواند به کمک آنها هوش معنوی اش را پرورش دهد. او می‌گوید: برای برخورداری از هوش معنوی ضروری نیست که فرد مذهبی باشد، اما ضروری است که باور داشته باشد وجودی برتر از شخصیت او وجود دارد. هنگامی که شخص به افکار ناشی از بصیرت خود که به ذهنش سرازیر می‌شود، گوش داده و پاسخ می‌دهد، هنگامی که از خود فراتر می‌رود و به دیگران گوش می‌دهد، هنگامی که خود را با خویشتن برترش می‌شناسد، هوش معنوی اش رشد می‌کند.

اگر می‌خواهید کارآفرینی کنید و کسب و کار یا استارتاپ خود را راه اندازی کنید، اما نمی‌دانید از کجا، نگران نباشید ما به شما در این مقاله جادویی خواهیم گفت. امروزه با توجه به شرایط اقتصادی حال حاضر و اینکه جوانان بعد از تحصیلات در دانشگاه و گذراندن کلاس هایی تخصصی، تازه متوجه شرایط بد بازارکار می شوند و از خود می پرسند “یعنی این همه سال تحصیل و هزینه، کشک بود؟” بحث راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی بسیار بسیار داغ تر گذشته شده است.برخی از این افراد که موفق به یافتن کاری نمی شوند به این نتیجه می رسند که خودشان یک کسب و کار را که دوست دارند شروع کنند، اما نمی دانند از کجا و چگونه. برخی دیگر نیز که شاغل هستند، چون به دنبال اهداف بزرگتری فکر می کنند، تصمیم به کارآفرینی می گیرند و می خواهند خودشان کسب و کار خودشان را راه بیاندازند. اگر شما هم در یکی از این دسته ها قرار دارید این فایل را تهیه کنید

بخشی از متن:
مقدمه 
مفهوم کار آفرینی
کار آفرینی در ایران
جایگاه کار آفرینی در جامعه ما
چرخه عمر کار آفرینی
کار آفرینی و توسعه
کار آفرینی اجتماعی
خانواده و کار آفرینی
منابع

منابع:

Hassanzarei.com

Modirinfo.com

هرآنچه که یک کارآفرین موفق باید بداند

اهمیت تقویت هوش کارآفرینی

مهارت های ضروری برای کارآفرینی

هوش کارآفرینی به چه معناست

اهمیت هوش معنوی در کارآفرینی

کارآفرینی چیست؟

هوش معنوی چیست؟

پروژه کارآفرینی راه اندازي كتابفروشي - در حجم 30 صفحه، فرمت فایل ورد

پروژه-کارآفرینی-راه-اندازي-كتابفروشي--در-حجم-30-صفحه-فرمت-فایل-وردپروژه کارآفرینی راه اندازي كتابفروشي - در حجم 30 صفحه، فرمت فایل ورد، بخشی از متن: طرحي كه براي ارائه تهيه شده در رابطه با يك مغازه لوازم التحرير مي‌باشد كه مالكيت آن شخصي مي‌باشد ودر متراژي حدود 38 متر داير مي‌باشد مكان اين مغازه واقع در رجائي شهر كرج مي باشدكه با توجه به بافت جمعيتي از روند رو به دانلود فایل