ترکیبات طبیعی و روش های اسانس گیری
در این آموزشها مروری بر مهمترین روشهای عصاره گیری از گیاهاندارویی و مبانی شیمی ترکیبات طبیعی به همراه انواع روشهای تقطیر را خواهید آموخت. ترکیباتطبیعی و اسانسها از مباحث مهم در شیمی و داروسازی است. مجموعه آموزش شیمی ترکیباتطبیعی و روشهای اسانسگیری برای آموزش، ارائه و تدریس تهیه شده. فرق نمیکند، به عنوان دانشجو، دبیر یا کسی که قصد تحقیق و آموزش دارد بسیار مفید خواهد بود. اسانسها یا روغنهای فرار یکی از مهمترین مواد موثره گیاهان دارویی را تشکیل میدهند. اسانس و ترکیبات گیاهی مانند ترپنوییدها، آلکالوئیدها، فلاونوئیدها و...در قسمتهای مختلف بسیاری از گیاهان دارویی وجود دارند. اسانسها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار داده شوند تبخیر میگردند از این رو به آنها روغنهای فرار گفته میشود و بوی مخصوص بعضی از گیاهان مربوط به دلیل این دسته از ترکیبات است. اسانسها اغلب بیرنگ هستند، مخصوصاً هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی به مرور زمان اکسیده و رزینی شده و در نتیجه تیره میگردند.
شیمی ترکیبات طبیعی علمی پرطرفدار و پایه در بخش شیمی دارویی، فیتوشیمی و شیمی آلی و حتی برخی رشتهها و علوم مرتبط دیگر است. در شیمی ترکیبات طبیعی به شناسایی ترکیبات شیمیایی گیاهان، اهمیت و کاربرد آنها پرداخته میشود. امروزه تحقیق و پژوهشهای بسیاری در زمینه ترکیبات طبیعی وجود دارد چرا که شناسایی ترکیبات گیاهی و طبیعی امری مهم در زمینه دارویی و تغذیه است. برای دانشجویانی که در رشتههای فیتوشیمی، دارویی، گیاهپزشکی، گیاه شناسی، تغذیه و شیمی آلی تحصیل میکنند شناسایی ترکیبات طبیعی بسیار مهم بوده. در واقع ترکیبات طبیعی به ترکیبات زیست فعالی گفته میشود که در گیاهان و جانوران یافت میشوند. این ترکیبات که خود به دو دسته ترکیبات اولیه و ثانویه تقسیم میشوند غنی از ترکیبات آلی دارویی، ویتامینها، مواد معدنی و همچنین کلروفیل هستند. ترکیبات طبیعی در پاسخ گیاهان در برابر عوامل بیماری زا و تنشهای محیطی تولید میشوند.
مجموعه ی آموزشی شیمی ترکیبات طبیعی و روشهای اسانس گیری، شامل سه فایل پاورپوینت بسیار خوب و مناسب برای آموزش و ارائه پاورپوینت شیمی ترکیبات طبیعی، پاورپوینت اسانسها و روشهای اسانسگیری و پاورپوینت روشهای تقطیر است. مشخصات مربوط به هر یک از فایل ها را میتوانید در ادامه ی متن مشاهده کنید.
پاورپوینت اسانسها و روش های اسانسگیری
عصارهگیری و استفاده از اسانسها در داروسازی پرکاربرد و با اهمیت است و امروزه هم با جایگزین کردن دستگاههای صنعتی و نیمهصنعتی بجای وسیلههای سنتی به این علم تخصصیتر پرداخته میشود. این پاورپوینت دارای محتوای بسیار مفیدی در زمینه اسانسگیری و آموزش روشها و دستگاههای استخراج اسانسهای گیاهی است و بسیار مفید در زمینه آموزش است. محتوای این پاورپوینت آماده، بسیار مناسب برای دانشجویان بوده و قالب و طراحی زیبای آن به ارئه شما جذابیت میدهد.
مشخصات پاورپوینت شامل:
- دارای 70 اسلاید قابل ویرایش
- اندازه اسلاید های به صورت گسترده و مناسب برای هر نمایشگری است.
- دارای تصاویر مرتبط
- دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم و تشکر
فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
بخش اول
تعریف اسانس
ترپنوئیدها
خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اسانسها
فاکتورهای موثر بر کیفیت اسانسها
تفاوت عصاره و اسانس
بخش دوم
روشها و دستگاه های اسانسگیری
تجهیزات مورد نیاز در تقطیر گیاهان معطر
اسانسگیری و استخراج به روش تقطیر نوبتی
اسانسگیری به روش ماسیراسیون
معرفی دستگاه کلونجر
معرفی دستگاه سوکسوله
عصاره گیری به روش پرکولاسیون
بخش سوم
اسانسها و تیره گیاهان
کاربرد اسانسها
پاورپوینت آماده شیمی ترکیبات طبیعی با مباحث مربوط به درس شیمی ترکیبات طبیعی با طراحی زیبا برای آموزش و ارائه ساخته شده است.
فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
- مقدمه ای از ترکیبات طبیعی
- ترپنوئیدها و اسانسها
- لیپیدها، اسیدهای چرب و استروئیدها
- فلاونوئیدها
- آلکالوئیدها
مشخصات پاورپوینت:
- در 45 اسلاید
- دارای اندازه اسلاید متناسب با تمام نمایشگرها
- دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم و تشکر برای ارائه
- دارای اسلاید فهرست مطالب
پاورپوینت آموزشی انواع تقطیر و دیگر روشهای استخراج روغنهای اسانسی
با طراحی و رنگ بندی زیبا برای آموزش و همچنین تحقیق است. بخش اول این پاورپوینت با عنوان پاورپوینت اسانس و روشهای اسانس گیری پیشتر توسط سایت ما تهیه شده که میتوانید دریافت نمایید. این پاورپوینت شامل 40 اسلاید قابل ویرایش بوده که فهرست مطالب آن شامل موارد زیر است:
بخش اول (انواع تقطیر)
- تقطیر ساده مداوم
- تقطیرساده غیر مداوم
- تقطیر ناپیوشته و تقطیر پیوسته
- تقطیرآنی(ناگهانی)
- تقطیراستخراجی
- تقطیرمسیر کوتاه
- تقطیر جزء به جزء
بخش دوم
- انواع استخراج با چربی
- معایب استفاده از تقطیر
- استخراج با چربی سرد
- استخراج با چربی داغ
- استخراج با حلال آلی
برای دریافت این فایل ها وارد لینک سایت فروشگاهی شوید وعلاوه بر این مجموعه می توانید، دیگر فایل ها در زمینه شیمی، فیتوشیمی و محصولات جانبی دیگر مشاهده کنید.
و در نهایت تمام این مجموعه را می توانید در یک pdf صفحهآرایی شده و بسیار زیبا و منظم به شکل کتاب دریافت نمایید. کتاب کامل شیمی روغنهای اسانسی و ترکیبات طبیعی
روش های اسانس گیری و عصاری گیری گیاهان دارویی
بررسی انواع روش های تقطیر
آموزش و آشنایی با دستگاه های اسانس گیری
پاورپوینت درس شیمی ترکیبات طبیعی
آموزش مبانی شیمی ترکیبات طبیعی
جزوه شیمی ترکیبات طبیعی
آموزش شیمی ترکیبات طبیعی
شناسایی ترکیبات گیاهی
> رشته فیتوشیمی
گیاهان دارویی
تقطیر چیست؟
اسانس چیست؟
تقطیر جزء به جزء چیست
تقطیر آنی یا ناگهانی
تاریخ درج: 1402/6/8
نظرات کاربران :
Pdf که کامل بود تهیه کردم خیلی کامل و منظم بود
نوشته شده در ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ توسط Ahmad